Kadınlar için Websitesi Kurma ve Satış Yapma Rehberi – 4: Logo ve Görsel Tasarımlar

Bu konu alanım olduğu için size bu konuda eğitim görmüş birine yaptırmanızı tavsiye ederim. Üniversitede hala eğitim gören veya yeni mezun gençler daha uygun fiyata yapacaktır. Bunun için para vermek size yük veya anlamsız gelmesin. Görsel sanatlar aslında bilimsel araştırmalar sonucu belirlenmiş kurallardan oluşmaktadır. Şekillerin, renklerin görsel algılamada anlamları vardır. Sizde ürün veya hizmetinizin müşterilerinizle doğru iletişimde olmasını istiyorsanız mutlaka doğru görsel iletişimi kullanmalısınız.

Nerden bulacağım şimdi diyorsanız internetten freelance çalışan tasarımcılardan yardım alabilirsiniz. Bu sitelerde yaptıkları işleri görüp, beğendiğiniz biriyle iletişime geçebilirsiniz. Bu tür web sitelere örnekler: https://www.hizlibul.com, https://bionluk.com/, https://www.sadeceon.com/, https://www.fiverr.com/

Bu web sitelerinden gene tasarımcı bulup web sitenizi tasarlattırabilir veya okumaya devam ederseniz ilerleyen bölümlerde siz kendiniz nasıl yapabilirsiniz öğrenebilirsiniz.

We use cookies to give you the best experience.